Vrijwilligers

Als organisatie zijn wij volledig afhankelijk van vrijwilligers. Soms zijn dit dames die zelf het proces mbt de borstkanker door hebben gemaakt, of in nabije omgeving iemand kennen die (borst)kanker heeft, andere vrijwilligers zijn graag behulpzaam. We werken met diverse soorten mensen, met verschillende karakters en talenten. Zo hebben we vrijwilligers die voornamelijk meewerken aan de totstandkoming van de verwendag, andere dames bereiden een workshop voor, en weer anderen voelen zich prettiger bij het helpen in de keuken. Vind jij het leuk om in 2021 als ‘medewerker’ deel te nemen aan deze dag, neem dan contact op via behold@live.nl, of via het contactformulier.

Hier onder volgt een introductie van de dames die aan de verwendag van 2020 hebben meegewerkt:

Hallo,
Mijn naam is Marije Laman, ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Nadat ik in diverse parfumeriezaken en schoonheidssalons werkzaam ben geweest heb ik in april 2007 de stap genomen eigen schoonheidssalon aan huis te beginnen en dat doe ik nog steeds met heel veel plezier. Ik vind het heel erg leuk dat ik mijn bijdrage mag geven aan de puur vrouw-zijn dag. Ik ga wenkbrauwen epileren.

—————————————————————————–
Hallo, Ik ben Anna-Ruth Visscher, 28 jaar, uit Gouda. Eén van mijn hobby’s is om kaarten te maken doormiddel van handletteren en het gebruik van brush pennen. Ik maak gebruik van ecoline brush pennen. De ecoline in de brush pennen maakt het tot speciale pennen waardoor je er diverse technieken mee kan toepassen.
De brush pennen kun je op veel verschillende manieren gebruiken, wat het erg leuk en speels maakt. Zo wordt elke kaart weer uniek:).
Ik zie er naar uit om met jullie hiermee aan de slag te gaan!
—————————————————————————–
Ik ben Marian de Mooij, het lijkt mij erg leuk om mee te doen aan deze bijzondere dag en een workshop mozaïek te geven. Om samen met jullie iets leuks te maken en een ontspannen, gezellige tijd te hebben met elkaar. Ik zie naar jullie uit!
—————————————————————————–

Hallo. Ik ben Angelique en mijn hobby is sieraden maken. Ik heb workshop gegeven en stond op beurzen, helaas kan ik dit vanwege de zorg voor mijn man niet meer doen.  Nu lijkt het me leuk om met jullie dit te gaan doen, omdat ik ook weet hoe leuk het is als je een mooie sieraad voor jezelf kunt maken. Maar ik vind het ook belangrijk dat hij af is aan het einde van de workshop ronde, daarom doe ik alvast wat voorbereidingen zodat het zeker haalbaar is. Hierbij wat foto’s.

—————————————————————————–

Hallo, mijn naam is Gonnie Rond
Ik geef workshops “encaustic art “(schilderen met bijenwas) bij mij thuis. Ik heb deze workshop al twee keer eerder mogen geven op een Puur Vrouw zijn dag.
Recentelijk heb ik een  moeilijke periode achter de rug.

Nu heeft het mij afgelopen moeilijke periode heel erg geholpen om naast het maken van bijenwastekeningen bezig te zijn met het maken van collages en collage kaarten. Het bladeren door tijdschriften , het knippen en plakken gaven mij veel rust en ontspanning .
Ik zou dit jullie ook graag willen laten ervaren door dit jullie op 11 februari aan te bieden .
Het kan met alleen teksten, alleen plaatjes of ene combinatie hiervan . Alles mag en niks moet . Volg vooral je gevoel hierin.

Ik hoop jullie hiermee even een moment van ontspanning en genieten te laten ervaren .
Ontmoet jullie graag op 11 februari.

Hartelijke groet!

—————————————————————————–

Mijn naam is Els van den Brink. In mijn praktijk Time to Turn Coaching help ik vrouwen die iets willen veranderen in hun leven of die geconfronteerd zijn met veranderingen in hun leven en op zoek zijn naar een nieuwe balans.

Tijdens de Puur Vrouw-zijn dag bied ik coachgesprekken aan voor vrouwen die daar gebruik van willen maken, alleen of samen met een vriendin. Als je behoefte hebt aan een luisterend oor of iemand die met je meedenkt, dan ben ik daarvoor beschikbaar.

Daarnaast kunnen we in dit gesprek samen bepalen wat jouw liefdestaal is. Er zijn vijf universele liefdestalen. Met een eenvoudige test gaan we ontdekken in welke taal jij het liefst liefde van anderen ontvangt. Als je hiervan bewust bent, kun je hier makkelijker aan anderen om vragen en kun je anderen ook makkelijker liefhebben op een manier die hen aanspreekt. Juist in moeilijke periodes kan dit heel waardevol zijn!

Deze test maakt deel uit van de TotalBalance methode die ik gebruik in mijn coachingspraktijk. Bij deze methode kijken we eerst naar het verleden om eventuele pijnpunten te verwerken en patronen te herkennen (wie was ik?). Daarna zoomen we in op het heden en bekijken hoe je persoonlijkheid in elkaar steekt (wie ben ik?). Tenslotte gaan we aan de slag met concrete plannen voor de toekomst (wie word ik?).

Meer informatie kun je vinden op mijn website.


—————————————————————————–

Lieve mensen
Wat een voorrecht om ook dit jaar weer mee te mogen doen met de Puurvrouwzijndag.
Voor de mensen die er voor de eerste keer bij zijn zal ik me even kort voorstellen.
Ik ben Karin van Gemeren, 59 jaar oud en moeder van 3 zonen. Ons gezin is ondertussen uitgebreid met 3 schoondochters, twee kleindochters en twee kleintjes nog onderweg.

Elk jaar probeer ik weer iets nieuws te doen met de workshop. En daarbij vind ik het een uitdaging om iets te doen met hergebruik. Dit jaar kwam Myrthe met een zak vol glazen schaaltjes, die overgebleven waren van heerlijke, in de supermarkt gekochte, crème brûlee toetjes. Wat kun je daar nu mee? Na wat uitproberen heb ik een paar voorbeeldjes gevonden, die in de beperkte tijd van de workshop gemaakt kunnen worden.

Wat te denken van een speldenkussen, een leuk pindaschaaltje, of zomaar voor kleine spulletjes om in te bewaren. Zelfs iets om op te hangen, bijvoorbeeld in een kinderkamer. En wellicht heb je zelf nog veel meer ideeën.

Ik zie je graag aan mijn workshoptafel aanschuiven.

Tot volgende week!

—————————————————————————–

Tijdens de Puur Vrouw-zijn dag verzorg ik iets wat elke vrouw graag wilt en dat is verzorging aan de voetjes!

Lekker gemasseerd worden en even heerlijk lekker kunnen ontspannen, met of zonder een mooi-weer praatje.
Ga snel naar http://www.sietskepedicure.nl en kijk daar voor meer informatie.
Mocht je van te voren bepaalde vragen hebben, schroom niet en stel vooral je vragen.

Groetjes, Sietske Versluis


—————————————————————————–

Lieve Dames,
Mijn naam is Marjolein Milané en mijn grote hobby is altijd sieraden maken geweest. Voor mijn eigen shop op Etsy  maak ik vooral gebruik van natuurlijke edelstenen, zilver en goud (plated).

Tijdens de Puur-vrouw-zijn-dag zal ik een breed scala van materialen meenemen voor een workshop oorbellen maken; van glas tot kunststof tot metaal. Aan het einde van de dag zal iedereen een paar prachtige oorbellen mee naar huis kunnen nemen.

—————————————————————————–
Ik verkoop thuis parfum /make up en verzorgingsproducten van FM.
Ik wil jullie tijdens de verwendag graag een handmassage geven.
Groet Arijette Boon-den Boer
—————————————————————————–
Hallo! Ik ben Aafke Hammink en ga met jullie een memobord maken van stof. Dit memobord kun je versieren zoals je zelf leuk vindt. Ik neem verschillende stofjes, lintjes, knoopjes, kraaltjes en versiersels mee. Maar als je thuis iets hebt liggen wat je graag wilt gebruiken, neem het gerust mee, zodat het een mooie, nieuwe bestemming krijgt.
Tot dan!

—————————————————————————–

Hallo allemaal,
Mijn naam is Rosemarie Schilt van Studio Puur massages in Gouda.
Op de verwendag sta ik klaar om jullie een stoelmassage te geven.
Hopelijk kan ik zorgen voor een rustmoment en wellicht kan ik pijnklachten verhelpen.

Ik heb een cursus gedaan voor masseren bij mensen met kanker. Ik weet heel goed wat ik wel en niet mag doen.

Tot 11 februari!

—————————————————————————–
Hallo allemaal,

Mijn naam in Gerdine Verkerk uit Bergambacht. Ik hou van tuinieren en doe vrijwilligerswerk bij Dorcas. In de wintermaanden geef ik handparaffine workshops.
Op deze dag wil ik je graag een ontspannen handverzorging geven.

We beginnen met een handscrub en een handmassage waarbij de bloedsomloop goed op gang komt. Na de massage ga je met je hand in de paraffine. De paraffine sluit de huid af zodat de handcrème goed in de cellen trekt en opnieuw worden gevoed.

Zeker wanneer je last hebt van kloofjes, schrale of droge handen is een paraffinehandbehandeling heel geschikt.

Tijdens deze behandeling werk ik met producten van de dode zee.
Ik hoop jullie 11 februari om te ontmoeten.

—————————————————————————–

Ella Kluijtmans van
Ella HaarWerk en Ella OpMaat is al ruim 20 jaar als kapster werkzaam in het Groene Hart Ziekenhuis en is daar met Ella HaarWerk verantwoordelijk voor het aanmeten van haarwerken en pruiken. Mooi om er voor te zorgen dat mensen in een vaak hele moeilijke periode er goed uit kunnen zien.

Daarnaast is er de afwisseling van het kapperswerk en is Ella OpMaat in 2015 gestart met het aanmeten van uitwendige borstprotheses, de daarbij behorende lingerie, badkleding en postoperatieve bh’s.
Hiervoor heeft ze een tweede filiaal geopend in Moordrecht, waar men uiteraard ook terecht kan voor de haarwerken.

Tijdens de puur vrouw verwendag zal ze een deel van de lingeriecollectie laten zien en heeft er zin in om met haar kapperskunsten de dames mooi te maken.

—————————————————————————–
Ik ben de fotografe van deze dag en vind het bijzonder om met deze dag mee te doen.
Het kanker-proces is ook voor mij een bekend fenomeen.
Ik probeer van deze dag een leuke impressie te maken als herinnering.
Verder vind ik het zelf heel fijn om met mensen over het leven in zijn totaliteit te praten.
Wie weet wat voor moois hier uitkomt.
Misschien ontmoeten wij elkaar op dinsdag 11 februari.
Hartelijk groet, Jannie